Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

En minnesbild ... 

och jag förstod 
hur mycket jag saknar Dig.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-19 16:59



Bookmark and Share


  ULJO
Vördsam tanke
2021-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara en låt, en fragrans...
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP