Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


vid hemkomsten



Släpar dagens skörd
av snålt ljus
över det vissna gräset
strör kvistar över
flodpärlans bädd
ankrar den lövade kostymen
så våren sjösättes
utan stormvarning
för endaste själ

Tack för idag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-19 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP