Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta sten i glashus



Våldets eskalerande
ett svar
på den människofjärmande teknikens.

Utlänningarna
får skulden.

Svenskarna
ensammast i världen.

"Vi ska bli världsbäst på elektronik".

Ännu ensammare.

Kastar mera sten.

Skyller på svartskallarna ännu mer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-19 17:45



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Man kanske borde skriva om det: : kasta inte sten i skärmen.
2021-10-20

    Lena Staaf VIP
Här sätter du tummen på vad som händer. Egoismen har tagit över och värnandet av den gemensamma omsorgen står inte högt i kurs.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP