Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp din rädsla

Släpp din rädsla
och låt dig fångas
av den friska känslan




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-19 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP