Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten på knä


Vindar tvingar
hösten på knä

Bladen som
ser faller ner

Ljuset krymper
dag för dag

Det är vinterns
oskrivna lag








Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-19 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP