Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tid

Min tid är nu
Nutid
Nu är tiden min
Men trots det
Så går tiden ifrån mig
Tiden går
Min tid går
Det är den tiden jag får
Och den bara går och går
Så den tid som är nu
Är min tid




Fri vers av Dito VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-19 23:11



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Tid är det enda vi har
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP