Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Treradiga Haikusar


Från ljus till mörker - haiku

Dagen går från ljus

till mörker på lucia natten

Sover gör människor




Bunden vers (Haiku) av Taleptox VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-20 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP