Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill inte att någon ska röra vid mig just nu. Jag vill sitta i ett vakuum och blunda för resten av världen. Jag vill nynna för mig själv någon låt som jag gillar och jag vill bara vara ifred.

Ensam och övergiven så möter jag världen

Jag vill bara vara ifred just nu, jag vill bara känna mig som ett igen. Jag vill inte tappa delar av mig så fort jag lär känna en ny människa. Jag vill ha självförtoendet att säga "Nej".

Borttappad letar jag efter vägen

Jag vill bara hitta hem igen, jag vill bara vakna upp och märka att det var en dröm. Jag vill vakna och skratta åt tanken på att du har lämnat mig. Jag vill inte att det här ska vara den riktiga världen.

Jag vill så mycket.




Övriga genrer av Louise Eriksson
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-07-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Eriksson
Louise Eriksson