Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Treradiga Haikusar


Ett stort vida hav – haiku

Ut på seglats

Ett stort vida hav

Båt kapsejsar




Bunden vers (Haiku) av Taleptox VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2021-10-20 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP