Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid fönstret

Höstlöven lyser
mellan vänsterhandens fingrar

Allt med en färg betyder något
Klockorna spelar sig genom oktober

Och jag målar min sorg
på min lillfingernagel




Fri vers av Vintervarg
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-20 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg