Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten


Dörren var visst öppen
hem till mig
Jag står i ett tunt linne,
nästan naken men varm
och mottaglig

Jag tänker inte på något
ändå dyker de upp;
orden

Andras ord har hälsat på hemma hos mig
sovit på soffan
några blev kvar
och bodde in sig men

när människorna flyttade in
och smög intill mig
knottrade sig armarna
och jag började läsa
med huden

Allt känns möjligt




Fri vers av ingeling
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-20 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling