Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Oktober månad


Det vackra sönderfallet börjar
i oktober
de bärande bjälkarna faller
drar med sig hela huset
till slut gödslar rucklet jorden
för att till våren
återuppstå ur mullen
Det är likadant varje år

under tiden hyr vi en lägenhet nära solen
och då vinter skakar sin kudde
dansar vindfåglarna
en glädjedans
och bygger snölyktor
inramade av ljus

Ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-20 10:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kära alla ni det är en fysisk omöjlighet dela upp en person i två. kopior kan skriva men inte originalet.

tack för alla applåder ändå/Mvh


2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP