Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Molnstrimmor över Paradisdalen 1


Naturens konstverk/ Poesi

 

 

 

 

Vintern;

                      tecknas i penselns tunna streck,

 

Våren;

                        flödar i akvarellens skira penseldrag,

 

Sommaren;

                             exploderar i oljemålningens färg och form

 

 

Hösten;

                                dansande lågor i akrylens eldiga nyanser

 

*

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-20 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP