Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna tiden

Fem fingrar

Med omtanke

omsorg

Glädje värme kärlek

Håll upp handen

Försiktigt känn

Värdefullhet

Använd alla fingrar 

I livet

Ge ta 

Skydda stötta

I alla situationer

Lägg handen runt någon

Som behöver det




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-20 16:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Omtanke är rörande. Visa varandra kärlek, säger Moder Teresa!
2021-10-21

  alicja lappalainen VIP
vacker om den mänskliga och kvinnliga värmen och kanske också ett yrke i vården
2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP