Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd vind

En röd vind blåser

genom våra 

förtorkade sinnen. 

Du smeker mig med 

dina brinnande 

antenner och jag 

faller ned i en 

avgrund av 

ljus och mirakel. 

Samhällets hjärta 

flimrar i en desperat 

hunger efter att 

äntligen få vakna. 

Mörkret är salt av 

en stark längtan

efter meningsfullhet. 

Jag kan inte få mig

själv att minnas vad 

det var som hände

innan katastrofen. 

Jag lägger all min 

ömhet på dig. 

Du smeker mig med

dina brinnande 

antenner 

och en röd vind 

blåser genom 

våra förtorkade 

sinnen. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-20 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP