Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vad de har gjort mot dig



har de gjort mot mig
varje gång jag läser det svåra
brister golvet havet väller över
hur kan någon trampa redan skadad
visste inte sådan grymhet fanns
flera år för att läka
kan vänskap spira ur den bottenlösa
förtärande sönderbristande sorgen
det finns människor
som gör allt för att dräpa
den som står med nacken blottad

varför överger familj syskon
då en anhörig faller som trädet
dödar hellre än förlåter
ditt hjärta slår samma i mig
enbart Gud är rättvis
jag är flinta och fnöske lågan gång på
var brinnande i Anden
uppmanar oss Paulus
målet är brinnande hjärtan
inget är likgiltigt
många rädda finns bli utbrända
de vågar inte närma sig elden
Utbränd blir man enbart av
att hålla känslor tillbaka
Den som är nära mig står nära elden
Jesu ord i Thomasevangeliet vers 82

kärlek är trohet
något trognare än en häst finns inte
efter en dag utan dig
för jag dina ord till mina läppar
genom solen vandrade jag
för att stänka droppar
över dina sår

tack för idag klokuggla kram<3









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-10-20 17:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tiden är en flyktig vän
längtar efter kunna fortsätta måla
och arbeta med mina projekt
har flyttat in djungeln inomhus
och vårdar den

vill inte känna någon press från omgivningen, vad nyttar det till.
är ingen kontaktperson annat än för klokuggla, som ni inte tillåter skriva
lade en gång ut delar av mina manus
men gör det inte mera


2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP