Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


finns även @honkallarsigpoet på insta


Se upp för avstånden mellan pennan och Zen

Please ...

 

Mind the gap
between the pen
and the Zen  ...

 

My heart seize the moment ...
“Like haute couture”
My words take actions in
mirror-acles
“Stumble sometimes in layout”
But fit like a beauty queen ...
takes cover on a magazine




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-20 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP