Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Briljant kärlek och den magiska sexuella zonen

Jag kysser dina skenande smärtpunkter 

och ljuset börjar virvla så att vi hittar 

en väg ut ur oss själva, och illusionernas 

terror slocknar, paranojan avtar, hela

världen stirrar på oss skräckslagen och 

faller i koma. Jag masserar dig med 

varm lavendelolja medan solen håller 

på att gå ner, dina bröst är som två 

vilda fåglar och min ömhet för dig är 

stark som ett vulkanutbrott. 

Du gör mig så kåt så att det känns 

som att jag ska sprängas och i den 

magiska zonen är vi fria och lyckliga. 

Det bästa ljud jag vet är ditt vilda 

skrik när du kommer i ditt crescendo. 

Månen lyser in genom fönstret och 

vi har färdats bortom alla ord hem. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-20 20:06



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Vackert!

”Bortom alla ord hem”

Tack!
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP