Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Jag har aldrig varit där men vet att den värmer

 

solen

så len

 

solen

sail on

 

jag vandrade i mörker

 

Solen!

Solen!

 

jag ropade efter dig

 

vandrade i mörkret ensam

utan vare sig hopp eller tro

hade inte någon värme kvar

 

solen!

solen!

 

min röst blev svagare

ingen lyssnade på mig

 

till sist vände allt i svart

 

det blev en evig mörk natt

 

jag kände värmen en gång

den var som kärlekens ljus

solen sken på min bleka kind

 

jag har aldrig varit där men jag vet

solen ja solen gör mig varm och het

 

 

men det var skruvat och mörkt bara

 

solen fick jag aldrig mera se röken av

 

 

sou len!

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-20 21:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stark dikt om sollängtan.
2021-10-21

  AiA Maria den fria


Mörker
Möjliggör
Ljuset


Tack!

Solsken:)
2021-10-21

  Bodingen VIP
Japp, Helios kunde för min del få lysa jämt.
2021-10-21

  Hon kallar sig poet VIP
So long, no time no see :) ... solen lyser med sin frånvaro hmm ... hen har tagit semester ... vid Ekvatorn syntes hen senast- och hen vill inte bli väckt eller störd, så det så! Som den diva hen Är och förtjänar att ha hybris
2021-10-20

  Koloristen
JA! SOL!
2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP