Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månen


Månens ljus

Stjärnor på himmelen alltid tillsammans vissa faller men vissa stannar.

Åh jag önskar att du var här hos mig, men allt jag vet är att jag aldrig kommer glömma dig.

Solen så ensam men så vacker, du ger oss morgon sen blir du blyg. Ibland dyker du upp då och det i smyg.

Hej månen jag ser dig! Ditt ljus åh ditt vackra ljus jag kollar på mig själv och sedan min blus. Varför är du så ensam, hur kan du lysa så starkt? Du är så ensam men med ditt ljus ger du makt.


Stjärnorna tindrar bredvid dig, oändligt många stjärnor. Så varför är du så Ensam och varför vill du släppa känslan?




Fri vers (Fri form) av nollnollan87
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-20 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nollnollan87