Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxytocin

 

Stilla, rör dig inte
Min hand i ditt hår
Andningen mot din hals
jag kan se pulsen slå
Din viskning ekar i rummet
-Sluta inte
Längtan är ett väsen
som vägrar ge upp




Fri vers av Roger VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-20 22:28



Bookmark and Share


  Karl den store
Åh, ja, ja, ja!
Längtan är ett väsen som vägrar ge upp.
Underbart. Tack!
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP