Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det öppna såret


med tiden lär vi oss
skilja agnarna från vetet
somliga är oerhört skickliga på metaforer/liknelser
de är ytterst personliga, tolkaren är skaparen
då vi skrapar på ytan kan vi fånga korn
ur detta brus
av kornen bygger vi ett hus
där vi öppnar dörren stiger in
en del tapetserar med ljusa tapeter
och luften därinne är syrerik
vällukten som strömmar genom rummen
får själen att må bra
då vi går ut genom dörren
känner vi oss berikade

men i landet tvärtom
skuggornas hus
där känns bojorna tunga
taggtråden river trasar själen

........
hörde på kanalen tidigt
den förföljde sanningssägaren journalisten
rösten ur diktaturen
kom till en fristad Sverige
fann han förlorade orden
orden flödar då vi balanserar på randen
skönheten har även en röst
den ger välbefinnande.
han fann en ny röst isolerade sig
i badrummet.
har själv flyttat in en del av djungeln
arbetsplatsen skiftar
vi är olika men ändå lika

kanhända egen men för det mesta
satt mig själv utanför på trappan
skamlösa människor drar sig inte
för nyttja godheten
Vanhedrande syfte...

ha en bra dag älskade uggla<3











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-10-21 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP