Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRGPALETT - haiku

Himmel i blå ton

rider vit molnspringare

till gul månskära




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-21 16:28



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du ger vackra bilder med din haiku
2021-10-22

  Blomma-Stjärna VIP
åååh -
!!!

2021-10-22

  Solstrale VIP
En stormryttarens skald här fann! Bravissimo!
2021-10-21

  Kajan VIP
Storslagen haiku. Ger kraftfull bild.
2021-10-21

  Sparvögat VIP
Så vackra ord till himlens fägring…
2021-10-21

    Lena Staaf VIP
Härlig bild! Påminner om när man i barndomen låg på rygg i gräset, betraktade molnen och fantiserade...
2021-10-21

  Öknens Ros VIP
Som att se en vacker tavla.
2021-10-21

  AiA Maria den fria

Fint!

I
Fri
Blå
Vit
Gul

Tack!
2021-10-21

  Niliboy
Tänker på de vita å rödaste,
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP