Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta nappar

Tröstar tröstandets tröst.
Den vita regnbågens klagan.
Vinterbleka sommarminnen.
Den gryning som aldrig blev morgon.
Stränder utan sand.
Ute världen pågår. Inom mig livet glittrar.
Stundtals supernova.
Mitt lila hav av älskande korallrev.
Förblindad av att se skönheten i månens spegelbild.
Ametister i all sin prakt, som nyutslagna liljor.
Gammalt fotografi ser tiden gå förbi.
Samtidigt jag förnimmer känslan av dig.
Den gyllene lejonhannens majestätiska storhet.
Söker trygghet i stjärnornas blickar.
Men det jag får till svar.
Endast dagbokens tårar vet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-10-21 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP