Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara djävulen som håller på

Vad håller han på med?

Han försöker att kortsluta min hjärna.

Vilken är din försvarsstrategi?

Jag ger upp och lägger allt i Guds händer. 

Hur mår du?

Jag känner mig slutkörd. 

ÖSK mot Degerfors, hur tror du att det går?

Jag måste ha en sup. 

Kliv upp ur badet så ska jag frottera dig. 

Låt mig i Jesu namn vara ifred. 

Vi måste bryta oss igenom till den andra sidan. 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-21 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP