Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugg


Mina inre demoner har aldrig låtsats
De har alltid varit fullt på riktigt
Även om jag föredrar att inte dela dem
Så finns de där ett andetag bort
Fast du kanske tror att det är tyst
Ständigt tuggandes på mina synapser




Fri vers av knuckleheadofstate
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-21 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knuckleheadofstate
knuckleheadofstate