Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte

Jag vill inte vara på botten mer
Jag vill simma glad upp till ytan
Utan kallsupar eller frossa

Jag vill gå till Konsum med lösnäsa
Äta min lunch naken vid fönstret
Eller varför inte bygga en katedral
Av misslyckade bitar ur mitt liv

Jag vill sitta på regnbågens kant
Dingla med benen och nynna

Jag vill se dig klart och rent
Öppna famnen
Stryka dig över håret med ömhet

Och med glädje kunna säga
Att jag inte är på botten mer




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-21 17:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig dikt
gillar
2021-12-12

  AiA Maria den fria

Fint flöde!


”Jag vill”

manifesterar
fria viljan


Njuta regnbågens vibrationer
stärker och helar
så fortsätt
dingla

Tack!
ben
2021-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Att man bygger katedraler är en klar indikation på att man misslyckats.
Och nu menar jag den s k kristenheten.
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn