Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för idag älskade uggla



upplever än mera vikten hålla sig lugn
och planera för vardagen ska fungera
arbete bra kost och träning
ska anmäla mig till styrketräningen
planerar för våren
och att få ny inspiration
fick oljat gångjärnen på garageporten
handlat åt Elsa
imorgon ögonkontroll
och anmält mig till en utbildning
det har gått många år sedan jag öppnade
manusen
behöver fräschare ögon
tack för du orkar läsa
har hittat mig själv
och du mår bättre :)





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-10-21 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP