Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tjugoförsta dagen

himlen är stormig och mörk,
argsint med mig
dragen ner i mörkaste dal
i saknad efter dig
det som innan var tröst
har berövats denna höst
sista september dag
förr vad det vi mot stormen
nu är det bara jag
himlen är stormig och mörk
natten är tum och lång
ett ljus vid bilden av dig
oändlig ensamhet
inlåst för alltid i mig






Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-21 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP