Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt vore lustfyllt

 

Hennes hud viskade ömt

Medans mina ögon

saknade plats att sova

 

Regnet var helt oberört

Av branden som pyrde

Ansikten helt tomma

Fingertoppar på vandring

Längs senan som följde livspulsen

 

Hon reste ragg

Hela kroppen spändes som en båge

Ändå följsamt vackert

Amorbågen mjuk likt längtan

Läppar rödare än glöden djupt i berget

Längst in där ingen ser

Brinner eldar av lust

 

Sucken var lika tydlig som subtil

Båda visste var jakten ledde

Bettet var både slutet och början

Solen sken intensivt

Medans rovdjuret slukade allt

som stormade av blodfylld längtan

 

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-10-21 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ