Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som luras

 

Jag har gömt dig

längst in i mitt minne

är du trygg

i djupet av mitt hjärta

är du försäkrad med högsta skydd.

 

Jag beskriver dig flyktigt

ingen anar din existens

alla söker ditt namn

försöker förstå hur det känns

 

Att vara den utsatta

att ständigt förnedras och kuvas

att se hur andra lyckas

att inte bli förd bakom ljuset

aldrig behöva vara den som luras.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-10-21 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP