Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristallina konstellationer

det går,
tills man når
en punkt.
sedan brister
det

kristallina konstellationer
skriker
när de sargas,
krossas till
flisor

såren läker inte
längre,
koagulationen
blir sämre

en sticklings uppgång
och fall

en metafor
för
kärlekens narr




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP