Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:15

Jag låtsas som att det
~är lugnt~

Hur mår du?
Bra

Hur har du haft det
Okej

Ringer
Fem samtal

Får inga svar
Whatever

Det är inte som att nån annan inte har det värre

Drar några linor
Det löser sig
Skitsamma

Vad spelar det för roll

Och jag hälsar tomt på alla häftiga personer som känner så många mer än mig

Hur hamnade jag här

Smsar det vanliga numret, en gubbe? Var är du? Hur lång tid tar det?

Kan du köra ut ett hjärta på köpet?

Kan jag få känna något?

Nej?

Aja

Vad är väl en lina i ett hav av icke-känslor och låtsas och försök till någon sorts samhörighet

Aja

Det löser sig

Antar jag




Fri vers av kornblå
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-22 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kornblå
kornblå