Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En överlevnads glimt!!!

H umor rankas sist av elit...
U tan tvekan de kallar den skit...
M an ser den som lort...
O ch den ska helst bort, fort!
R oligt, gör gott liv, solglad invit!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 07:42



Bookmark and Share


  ULJO
Humor är bra för själen. Att få skratta.
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt