Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GANGSTARAP AND HIP-HOP BURN IN HELL

Massmedial samverkan i kriminell
brottskultur som marknadsför och
säljer denna gör sig delaktig i den,
där rubriker vinklas av egenintresse
där någon Sveriges största artist är
okänd av 75 % av befolkningen.

Det är ur social och kriminalantro-
pologisk vinkel anmärkningsvärt
att samhället tillåter denna kriminella
"gangster-rapkultur" påverka
den yngre generationen
och samtidigt säger sig vilja
bekämpa gängrelaterad brottskultur
som i grunden beror på felaktig inte-
gration.

Det är väl så det blir när inte båda
hjärnhalvorna kompatibelt kan
samarbeta,
liksom en präst med ena handen
på bibeln och den andra på kuken,
eller som när moder Svea särade
på låren åt nazisterna under nitton-
hundrafyrtiotalet, under cover of
den neutralitetspolitik
landsförrädaren Per-Albin stod för,
liksom demokratins lögnaktiga
allas-lika-värdes -politik under 2000-talet.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2021-10-22 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP