Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom, jag sågs, jag segrade

Jag flanerar i den blå atmosfäriska skogen fri från de röda diaboliska kraven, himmelriket står mot helvetet i min härjade kropps svävande olyckliga och lyckliga hotellrums ingrodda och härliga tragedier när jag dansar fram på stan och det brinner i knutarna av sanningar som inte längre går att spola ned i en toalett om och om igen i en rondell som leder till ett aldrig någonsin av ord, ord, ord som har gjort mig sjuk i en känsla av blå trallvänlighet när jag beskådar horder av nakna vakna sakna människor springa omkring nere i den röda underjorden medan jag gräddar våfflor gråtandes till alla underbara utslagna och hemlösa själar, jag kom, jag sågs, jag segrade. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-10-22 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP