Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Solen skiner nu tinar livet ut...kram klokuggla<3


Brunnslocket

 

Då kunskapen kom till byn

återvände livet

och ljuset tändes

aldrig mer det brändes

över sterila åkern

då vi lyfter på locket

ser ner i brunnen

finner vi

det bubblar i gölen

och vattnet stiger




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-10-22 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP