Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygsammast vinner



Hon stod inte upp


men vann på poäng ändå.


Länge lär man sig.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-22 15:52



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Blygsam är för mig inte lika
med blyg. Men har varit blyg
till den grad att det hindrat
mig ibland från saker jag velat
göra.

Blygsamhet, ett visst mått av
ödmjukhet, vinner oftast i längden
mot den som alltid framhäver sig själv
framför alla andra.

Kort sagt, tack för tankeväckande
haikuord.
2021-10-23

  Öknens Ros VIP
Hoppas hon övervinner blygheten.
2021-10-23

  Susen VIP
Väcker funderingar och tankar.
En tankeställare
2021-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Att vara blyg är ingen positiv egenskap. Den hämmar.
Jag är själv blyg.
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP