Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind

Blind såg jag aldrig
Allt du kunde vara
Det tog tid innan du
Blev någon

Blind söker jag efter mer
Från var och en
Kanske har jag fel
Som inte ser

Blindheten ger mörkret
Du kan skingra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-10-22 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva