Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


din drottning


Nefertiti


Efter min förlust
fanns inget hopp att se
men där fanns du

där fanns du
du hade längtat efter mig
det fanns en plats

det fanns en plats
för mig
i ditt hjärta

i mitt hjärta
finns du nu
och är mig så kär

så kär
hur blev det såhär
att du blev min prins

Du blev ju min prins
och jag din drottning

Nefertiti




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP