Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minglar med drömmarna

Romantisk blick du nattregn.
Närhetens tvilling vaggar dig till sömns.
De tårar som aldrig föll, nu omsluter dig.
Blunda du kollibri med vingar av tropiskt böljande palmblad.
Jag ser igenom glasets spegelbild.
Du ser igenom rymdens alla årsringar.
När panter av sterling silver sagt sitt.
Allt vi kan göra är att lyssna till dess melodiösa stjärnfall.
Lämnar min ödmjukhet vid monarkfjärilens bro.
Tyst jag viskar de ord du aldrig hört.
Stilla jag rör dig som ingen tidigare gjort.
När himlens hav öppnar sig.
Jag försvinner.
I mitt abalone snäckskal.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP