Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andlighet


Kärlekens trädgård/The garden of love

I Guds lustgård förlorade vi vår själ,
fördrevs ur hans åsyn av goda skäl.

I min örtagård han förtvivlad gråter,
inser på allvar
i den stunden,
i olivlunden,
i handen dess frö;
”Jag
måste plågas och dö
att ge oss livet åter”.



In God´s Eden we lost our soul,
driven out missing the goal.

My herb garden heard his desperate cry,
the moment he
could clearly see,
under the olive tree,
what it is to forgive.
”That we may live
I
must suffer and die”.




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP