Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var mitt allt

 

Du var tiden

Du var solen som brann

Du var friden

Du var oron som försvann.

 

Du var det heta

Du var det kalla

Du var det veka

Du var det starka.

 

Du var min krydda

Du var mitt salt

Du var det trygga

Du var mitt allt.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP