Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Einar

Ännu en människa har fallit offer för det skoningslösa och barbariska våldet, denna gång en grabb på 19 år. Varje gång någon mördas så dör en bit av den svenska folksjälen. I dessa kriminella kretsar så är ett människoliv värt absolut ingenting. Det måste vara psyksjuka personer som ligger bakom alla dessa illdåd. Varför är Sverige ett så pass psyksjukt? Vila i frid broder, och mitt deltagande med familj och närstående.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-10-22 20:31



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja och inte syns det någon ljusning.
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP