Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet



har flertalet frågat mig
vad får människa göra endaste så illa
tusende åter tusende sår
nästan sista droppen
tömts på sitt blod
Människa djur gör detsamma
finns det glädje ta ifrån en människa allt?
lärde mig hålet i ryggen
kunskapen var så
fasansfull aldrig glömmer
skrattade sköt sin bror











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-10-22 20:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
finns inget svar går inte förstå. kram
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP