Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ligger lyckan

Ingen förstår
En smärta jag så lätt döljer utanpå
In springer jag till toaletten
Gråter i tystnad
Hatar mitt jag

Ut, låtsas le
Men orkar inte mer

I kudden jag kväver min gråt
Jag är ensam
Det finns ingen som förstår

Jag är så ledsen inombords
Men utåt låtsas jag

Jag skäms för mina armar
Mina sönder skurna armar i unga tonår
Jag ville inte mer
Ångesten erövrade hela min identitet

Idag fula ärr, jag skäms när andras blickar dom möter
Döljer armarna med långärmade tröjor
Trots att jag blir varm
Håller jag tjocktröjan kvar

På jobbet jag håller igen
Springer in på toa när det blir för jobbigt
Släpper ut gråten

Tårarna som bara ropar
Ropar på hjälp

Var är friheten?
Var är vägen dit?

Finns det någon karta att följa ?

Vart ligger lyckan

Vart är vägen dit....

Jag saknar att känna lycka
Djup harmoni

Jag känner ej längre igen
Mina uppgivna tankar

Hittar ingen kraft
Ingen energi

Jag saknar att känna ett driv
En ljus framtidstro

Är trött på det här vemodiga liv
Jag vill hitta kartan till lyckan

Ge mig vägen dit.




Fri vers av SaraLMaria
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-10-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria