Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus lever…..

Han står utanför mitt fönster

när jag inte vet var jag ska

ta vägen, går jag till honom!

jag är alltid välkommen å

jag skönjer hans stora helighet!

Jesus är min stora tröst och

vägledare, utan honom skulle

jag känna mig mycket vilsen!

Varje sen afton uppmuntrar

han mig till bibelstudier!

Han liksom bara stöter på!

Han är så go att rå!




Prosa av Niliboy
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-22 22:39



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
I den här bittra vrlden behöver vi förtröstan. Ett ljus.

Hoppet är det sista som överger oss.

Annars vore allt meningslöst.

Jag tror att vi alla på nåt sätt söker en kraft att luta sig mot när det tynger.

Att i det är Gud som sträcker ut sin hand
2021-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en Ledsagare som visar vägen.
2021-10-25

  Bodingen VIP
Där har du kort sagt en schysst kompis som hjälper dig när det behövs, finemang!
2021-10-24

  Kajan VIP
Förtröstan är här den röda tråden. En dikt med ljus och om värme.
2021-10-24

  Fjellhuldra VIP
Så fint med stark tro och aldrig
känna sig ensam.
2021-10-23

  Sparvögat VIP
En underbar gemenskap vilar här…
2021-10-23

  Bibbi VIP
Jag har det som Du fast hos mig är Han inbjuden in i mitt hjärta och mycket nära...
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy