Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Sömnlösa Nätter


Stjärna på himlen

Himlavalvet är fyllda av stjärnor

Men ingen av dem är som din

Jag plockar ner din stjärna

Från himlen och ger dig den

 

En stjärna från himlen är du värd

Det är du som är som av en stjärna lärd

 

Vi rullar runt i halmen med din stjärna

Du som Kramas ville så gärna

Vi ser ut som stjärnor ifrån himlen

Men det är du som är som en stjärna sen

 

En stjärna från himlen är du värd

Det är du som är som av en stjärna lärd

 

Det sägs av en del att vi är som konkurrenter

Till varandra i denna tid som sprungna ur dissidenter

Men några stjärnor kan inte konkurrera med varann

En stjärna är aldrig en dissident, den är sann

 

En stjärna från himlen är du värd

Det är du som är som av en stjärna lärd

 

Behåll du din stjärna jag dig gav

För att du inte skall vara som en himmelsk slav

En stjärna i himlen du skall vara  

Det ska du väl av en stjärna jag dig gav klara

 

En stjärna från himlen är du värd

Det är du som är som av en stjärna lärd

 

20190220

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-23 05:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vackert och poetiskt!
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP