Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner om måleriet av imorgon , steg 8


Du gav mig rikedom i att veta hur

Inbjuden till att ha roligt och lära tristess, skratta
Famla fram ur och dväljas igen i tvivel, villigt
Med förbundna ögon leka ensamhetsfest
Alltid tillsammans som halm och ler




Övriga genrer av Horace
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-23 05:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Befriande
Tillåtande
Liv i flöde


Tack!
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace