Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... ORDET ÄR DITT FRÖ


du håller ett frö

HÅLLER ETT FRÖ

 

du håller ordet

ordet är ett frö

 

meningen en stjälk

satsen en knopp

som slår ut inför

läsarens pupill

 

samspelet skeendet

en vacker blomma

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-23 07:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert :)
2021-11-01

  Kajan VIP
Livskraftig poesi !
2021-10-27

  AiA Maria den fria

Så vackert
Livgivande
Du sår frö

att värna,vattna,belysa växtkraft


Tack!

<3
2021-10-25

  Maria Sundelin VIP
Fin beskrivning av skrivandets gång
2021-10-24

  Blomma-Stjärna VIP
ord-bild som växer inom mig som en gyllene solros!
2021-10-23

  alicja lappalainen VIP
en blomma:)
2021-10-23

  alicja lappalainen VIP
ett blomma kan också förändras till sten.
2021-10-23

  Öknens Ros VIP
Ett ord kan betyda så mycket, ord kan få en värld att blomma.
2021-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man ska ju
inte komma med
händerna tomma
och helt plötsligt
fick Du versen
att blomma!
2021-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man ska ju
inte komma med
händer tomma och
helt plötsligt fick
den versen att
blomma!
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP